Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Vlašský salát

-4
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Lahodkárské výrobné stredisko
EAN: 8588002085314
Data ze dne: 9. 3. 2022



Popis


Složení

  • salám - 27%
  • - mechanicky separované hyd. maso
  • - vepřové maso
  • - vepřové kůže
  • - bramborový škrob
  • - pitná voda
  • - kuchyňská sůl - NaCl
  • - cukr
  • - škrobový sirup
  • - dextróza
  • - koření
  • majonézový výrobek - 27%
  • - řepkový rostlinný olej
  • - pitná voda
  • - vaječný žloutek
  • - modifikovaný kukuřičný škrob
  • - ocet kvasný lihový
  • - jedlá sůl
  • okurky sterilované - 15%
  • brambory - 14%
  • hrášek sterilovaný - 5%
  • mrkev sterilovaná - 3%
  • celer sterilovaný - 3%
  • hořčice
  • cukr
  • jedlá sůl
  • worcestrová omáčka
  • koření

Alergeny

  • celer
  • hořčičné semínko
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce jen prodejce 0
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se (2) strojově oddělené maso (-2) 0
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: -4

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
450 g
% DDD
Energie 215 kcal 966 kcal 10 %
898 kJ 4041 kJ
Bílkoviny 3.81 g 17.145 g 6 %
Sacharidy 6.37 g 28.665 g 7 %
z toho cukry 1.61 g 7.245 g
Tuky 19.6 g 88.2 g 28 %
nasycené 2.44 g 10.98 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.39 g 6.255 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak ochránit drůbež proti ptačí chřipce?

Francie plánuje na podzim vakcinaci 60 milionů kachen proti ptačí chřipce. Chce…

Zmrzlináři chtějí šetřit a oteplovat zmrzliny.

Začíná se nám blížit léto. Slibují nám opravdu vysoké teploty, tak v rámci…

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?