Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Javořické párky se sýrem

-3
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Kostelecké uzeniny a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 9593241519338
Data ze dne: 14. 2. 2019



Popis

masný výrobek tepelně opracovaný

Složení

  • aroma
  • jedlé kolagenové střevo
  • extrakty koření
  • koření
  • česnek
  • přírodní aroma
  • kuřecí maso strojově oddělené - 60%
  • bramborová vláknina
  • jedlá sůl
  • hovězí maso - 2%
  • vepřové maso - 3%
  • bramborový škrob
  • vepřové kůže
  • pitná voda
  • sýr Eidam - 10%

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 5 dusitany hodnoceny jinak -5
Konkrétní požadavky na složení 65% masa-10% sýru (2) strojově oddělené (-2) 0
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma obsahuje umělé i přírodní -2
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: -3

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
170 g
% DDD
Energie 225 kcal 382 kcal 11 %
941 kJ 1599.7 kJ
Bílkoviny 14 g 23.8 g 22 %
Sacharidy 68 g 115.6 g 76 %
z toho cukry 1.7 g 2.89 g
Tuky 16 g 27.2 g 23 %
nasycené 5.2 g 8.84 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.3 g 3.91 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Sůl nad zlato

Přestože třeba nepatříte mezi ty, co hodně solí, ještě to neznamená, že…

Ořechová "másla"

Ořechová "másla" už nějakou dobu velmi oblíbená. Je to skutečně zdravá volba…

NutriScore pomocník nebo zlý pán?

Portugalsko zavedlo systém Nutri-Score jako národní dobrovolný systém značení…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?