Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Risso - omáčka

4
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: BONECO a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8595008721979
Data ze dne: 16. 11. 2020



Popis

Studená emulgovaná omáčka. Emulgováno s obsahem tuku 31%.

Složení

  • vaječný žloutek
  • ocet kvasný lihový
  • - koření
  • - sůl
  • - cukr
  • - ocet kvasný lihový
  • - hořčičné semínko
  • - pitná voda
  • hořčice plnotučná
  • rajčatový protlak
  • pitná voda
  • - koření
  • - sušená zelenina
  • - modifikovaný škrob
  • - maltodextrin
  • - jedlá sůl
  • - cukr
  • kořenící směs
  • řepkový olej

Alergeny

  • hořčičné semínko
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga Česká potravina 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 4

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
250 g
% DDD
Energie 350 kcal 876 kcal 17 %
1466 kJ 3665 kJ
Bílkoviny 1.3 g 3.25 g 2 %
Sacharidy 14.7 g 36.75 g 16 %
z toho cukry 9.5 g 23.75 g
Tuky 32.1 g 80.25 g 46 %
nasycené 2.6 g 6.5 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.5 g 3.75 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Začne dětem ve školních jídelnách více chutnat?

V rámci pořadu Střepiny na TV Nova proběhla reportáž o nově připravovaných…

Sůl nad zlato

Přestože třeba nepatříte mezi ty, co hodně solí, ještě to neznamená, že…

Ořechová "másla"

Ořechová "másla" už nějakou dobu velmi oblíbená. Je to skutečně zdravá volba…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?