Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Bílá čokoláda s ořechy

18
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: WIHA GmbH
EAN: 4061458141857
Data ze dne: 12. 12. 2021



Popis

Bílá čokoláda s celými lískovými ořechy. Obsah kakaové složky v čokoládě min. 28%.

Složení

  • lískové ořechy
  • cukr
  • kakaové máslo
  • sušené mléko - 13%
  • sušená smetana - 4,9%
  • sušené odtučněné mléko
  • mléčný cukr
  • sušené podmáslí
  • sůl
  • vanilkový extrakt

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • soja
  • stopy arašídů
  • stopy skořápkových plodů
  • suché skořápkové plody


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga UTZ 1
Konkrétní země původu/výrobce jen prodejce 0
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení kak.hm. min.28%(2) bez přídavku rostl.tuků(2) 4
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 18

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
200 g
% DDD
Energie 610 kcal 1 220 kcal 29 %
2553 kJ 5106 kJ
Bílkoviny 10.5 g 21 g 16 %
Sacharidy 42.7 g 85.4 g 47 %
z toho cukry 38.8 g 77.6 g
Tuky 43.5 g 87 g 62 %
nasycené 17.6 g 35.2 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.29 g 0.58 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Zmrzlináři chtějí šetřit a oteplovat zmrzliny.

Začíná se nám blížit léto. Slibují nám opravdu vysoké teploty, tak v rámci…

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?