Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Sušenky s kousky hořké čokolády

3
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: BILLA s.r.o.
EAN: 9008684000522
Data ze dne: 23. 5. 2023



Popis

Sušenky s kousky hořké čokolády 10% a sekanými lískovými ořechy 8%.

Složení

  • pšeničná mouka
  • cukr
  • palmový tuk
  • sekaná pražená jádra lískových ořechů - 8%
  • tekutá vaječná směs
  • kakaová hmota
  • kakaový prášek - 3%
  • pšeničný škrob
  • glukozo-fruktozový sirup
  • jedlá sůl

Alergeny

  • obiloviny obsahující lepek
  • stopy mléka
  • stopy soji
  • suché skořápkové plody
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga FAIRTRADE 1
Konkrétní země původu/výrobce jen prodejce 0
Éčka aditiva se skóre 3 -1
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu zde akceptováno 0
  Celkem: 3

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
150 g
% DDD
Energie 505 kcal 757 kcal 24 %
2111 kJ 3166.5 kJ
Bílkoviny 7.5 g 11.25 g 12 %
Sacharidy 56 g 84 g 62 %
z toho cukry 28 g 42 g
Tuky 27 g 40.5 g 39 %
nasycené 12 g 18 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1 g 1.5 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

NutriScore pomocník nebo zlý pán?

Portugalsko zavedlo systém Nutri-Score jako národní dobrovolný systém značení…

Jak ochránit drůbež proti ptačí chřipce?

Francie plánuje na podzim vakcinaci 60 milionů kachen proti ptačí chřipce. Chce…

Zmrzlináři chtějí šetřit a oteplovat zmrzliny.

Začíná se nám blížit léto. Slibují nám opravdu vysoké teploty, tak v rámci…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?