Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Sušenky s kousky čokolády

0
Země výroby: Španělsko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Olga Arbuzová, Rudník
EAN: 8410376037883
Data ze dne: 23. 6. 2020


bez lepku

Popis

Sušenky bez přidaného cukru a bez lepku.

Složení

  • slunečnicový olej s vysokým obsahem mastných kyselin - rostlinný olej
  • aroma
  • sůl
  • bramborový škrob
  • rostlinná vláknina
  • sójová mouka
  • rýžová mouka
  • kukuřičná mouka
  • kukuřičný škrob
  • - vanilkové aroma
  • - kakaové máslo
  • - kakaová hmota
  • čokoláda bez cukru a lepku

Alergeny

  • soja
  • stopy mléka
  • stopy skořápkových plodů


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Španělsko 5
Éčka aditiva se skóre 2 0
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 0

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
130 g
% DDD
Energie 442 kcal 575 kcal 21 %
1850 kJ 2405 kJ
Bílkoviny 5.5 g 7.15 g 8 %
Sacharidy 63 g 81.9 g 70 %
z toho cukry 0.7 g 0.91 g
Tuky 23 g 29.9 g 33 %
nasycené 6 g 7.8 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.58 g 0.754 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Zmrzlináři chtějí šetřit a oteplovat zmrzliny.

Začíná se nám blížit léto. Slibují nám opravdu vysoké teploty, tak v rámci…

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?