Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Fuet s česnekem

12
Země výroby: Španělsko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Embutidos Caseros Collell
EAN: 4056489511274
Data ze dne: 28. 10. 2023


bez lepku

Popis

Fuet - salám sušený vzduchem na katalánský způsob, s česnekem. Masný výrobek trvanlivý fermentovaný. Na 100 g salámu bylo použito 166 g vepřového masa.

Složení

  • vepřové maso
  • vepřové sádlo
  • maltodextrin
  • jedlá sůl
  • povlak
  • - česnek - 1,5%
  • koření
  • aromata
  • vepřové střívko

Alergeny

  • stopy mléka
  • stopy soji


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Španělsko 5
Éčka aditiva se skóre 4 dusitany hodnoceny jinak -3
Konkrétní požadavky na složení 166 g masa na 100g výrobku 15
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný podíl 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 12

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
160 g
% DDD
Energie 485 kcal 776 kcal 23 %
2029 kJ 3246.4 kJ
Bílkoviny 28.4 g 45.44 g 44 %
Sacharidy 3.8 g 6.08 g 4 %
z toho cukry 2.3 g 3.68 g
Tuky 39.1 g 62.56 g 56 %
nasycené 15.1 g 24.16 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 3.63 g 5.808 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Zmrzlináři chtějí šetřit a oteplovat zmrzliny.

Začíná se nám blížit léto. Slibují nám opravdu vysoké teploty, tak v rámci…

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?