Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Papriková pomazánka

18
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: AGRO TAMI, a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8586010382463
Data ze dne: 16. 7. 2023



Popis

Směsná pomazánka ze smetany a rostlinného tuku s paprikou. Obsah tuku min. 31%.

Složení

  • smetana - 68%
  • kokosový tuk - 17%, rostlinný tuk
  • ochucující složka - 8%
  • - kousky červené papriky - 63%
  • - cibule - 20%
  • - glukózový sirup
  • - sůl - 12%
  • - modifikovaný škrob
  • - výtažek z červené papriky
  • - výtažek z chilli papriky
  • sušené mléko
  • sušená syrovátka
  • bramborový škrob
  • smetanová kultura

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 18

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
150 g
% DDD
Energie 316 kcal 474 kcal 15 %
1322 kJ 1983 kJ
Bílkoviny 2.6 g 3.9 g 4 %
Sacharidy 7.7 g 11.55 g 9 %
z toho cukry 5.7 g 8.55 g
Tuky 31 g 46.5 g 44 %
nasycené 24 g 36 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1 g 1.5 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?