Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Pálivá pomazánka

20 Čteme etikety za vás
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: TATRAKON, spol. s.r.o.
Dodavatel: FRESH
EAN: 8584008521894
Data ze dne: 29. 1. 2023



Popis

FRESH pálivá pomazánka. Masová konzerva

Složení

  • voda
  • vepřové maso - 37%
  • vaječná směs
  • rostlinná vláknina
  • cibule
  • rajčatový protlak
  • sterilovaná zelenina
  • - feferonky
  • - paprika
  • jedlá sůl
  • plnotučná hořčice
  • - voda
  • - hořčičné semeno
  • - kvasný ocet lihový
  • - cukr
  • - jedlá sůl
  • - koření
  • směs koření v různém poměru

Alergeny

  • hořčičné semínko
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 20

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
75 g
% DDD
Energie 193 kcal 145 kcal 9 %
807 kJ 605.25 kJ
Bílkoviny 6.1 g 4.575 g 9 %
Sacharidy 6 g 4.5 g 7 %
z toho cukry 0.5 g 0.375 g
Tuky 16 g 12 g 23 %
nasycené 6.4 g 4.8 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.6 g 1.2 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak ochránit drůbež proti ptačí chřipce?

Francie plánuje na podzim vakcinaci 60 milionů kachen proti ptačí chřipce. Chce…

Zmrzlináři chtějí šetřit a oteplovat zmrzliny.

Začíná se nám blížit léto. Slibují nám opravdu vysoké teploty, tak v rámci…

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?