Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Gazdovská rostlinná pomazánka

23 Čteme etikety za vás
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: ALFA BIO s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8586001010399
Data ze dne: 28. 7. 2023


bez lepku

Popis

Rostlinná pomazánka s uzeným tofu, pasterovaná.

Složení

  • voda
  • uzené tofu - 16%
  • - voda
  • - sójové boby
  • - sůl
  • okara
  • - voda
  • - sójové boby
  • řepkový olej
  • kukuřičný škrob
  • sušené potravinářské droždí
  • cibule
  • hořičce plnotučná
  • - voda
  • - hořčičné semeno
  • - ocet kvasný lihový
  • - izoglukózový sirup
  • - sůl
  • - koření
  • sůl

Alergeny

  • hořčičné semínko
  • soja
  • stopy sezamu


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 23

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
100 g
% DDD
Energie 161 kcal 161 kcal 8 %
674 kJ 674 kJ
Bílkoviny 4.9 g 4.9 g 8 %
Sacharidy 8.6 g 8.6 g 10 %
z toho cukry 0.5 g 0.5 g
Tuky 12 g 12 g 17 %
nasycené 0.9 g 0.9 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.2 g 1.2 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?