Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Bio Nuss-Nougat Vegan

19
Země výroby: Nizozemí
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: DMK GmbH
EAN: 4010355277312
Data ze dne: 8. 5. 2017



Popis

Bio pomazánka oříškovo-nugátová

Složení

  • třtinový cukr - *
  • slunečnicový olej - *
  • lískové ořechy - 13%, *
  • nízkotučný kakaový prášek - 7,5%, *
  • palmový olej - neztužený, *
  • sušený glukózový sirup - *
  • sójová mouka - *
  • sušená Bourbonská vanilka v prášku - *
  • * bio

Alergeny

  • soja
  • stopy laktózy
  • stopy lupiny (vlčího bobu)
  • stopy mléka
  • stopy skořápkových plodů
  • suché skořápkové plody


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga Bio 1
Konkrétní země původu/výrobce Nizozemí 5
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma není 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 19

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
400 g
% DDD
Energie 568 kcal 2 273 kcal 27 %
2378 kJ 9512 kJ
Bílkoviny 5.1 g 20.4 g 8 %
Sacharidy 48 g 192 g 53 %
z toho cukry 47 g 188 g
Tuky 39 g 156 g 56 %
nasycené 7.2 g 28.8 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 4.2 g 16.8 g
Sůl 0.02 g 0.08 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

NutriScore pomocník nebo zlý pán?

Portugalsko zavedlo systém Nutri-Score jako národní dobrovolný systém značení…

Jak ochránit drůbež proti ptačí chřipce?

Francie plánuje na podzim vakcinaci 60 milionů kachen proti ptačí chřipce. Chce…

Zmrzlináři chtějí šetřit a oteplovat zmrzliny.

Začíná se nám blížit léto. Slibují nám opravdu vysoké teploty, tak v rámci…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?