Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

BERTO Záhorácká klobása pálivá

-5
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Berto sk, s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8588006029277
Data ze dne: 11. 4. 2019



Popis

Trvanlivý tepelně neopracovaný masný výrobek. Vakuově baleno. Na 100g hotového výrobku bylo použito min. 128g masa (122g vepřového na 6g hovězího masa)

Složení

  • vepřová střeva
  • startovací kultura
  • aroma
  • chilli
  • sůl
  • česnek
  • vepřové maso
  • stimulátory chuti
  • dextróza
  • extrakty koření
  • koření
  • vepřová slanina
  • hovězí maso

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení - neuvedeno - 0
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma obsahuje -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk - neuvedeno - 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu - neuvedeno - 0
  Celkem: -5

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
200 g
% DDD
Energie 527 kcal 1 054 kcal 25 %
2204 kJ 4408 kJ
Bílkoviny 24.5 g 49 g 38 %
Sacharidy 1 g 2 g 1 %
z toho cukry 0.2 g 0.4 g
Tuky 48.3 g 96.6 g 69 %
nasycené 19.44 g 38.88 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 3.7 g 7.4 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

NutriScore pomocník nebo zlý pán?

Portugalsko zavedlo systém Nutri-Score jako národní dobrovolný systém značení…

Jak ochránit drůbež proti ptačí chřipce?

Francie plánuje na podzim vakcinaci 60 milionů kachen proti ptačí chřipce. Chce…

Zmrzlináři chtějí šetřit a oteplovat zmrzliny.

Začíná se nám blížit léto. Slibují nám opravdu vysoké teploty, tak v rámci…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?