Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Jogurt bez laktózy - černý rybíz

24 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: OLMA a. s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8593807111250
Data ze dne: 5. 7. 2020


bez lepku bez laktózy

Popis

Florian bez laktózy černý rybíz

Složení

  • mléko
  • ochucující složka - 18%
  • - černý rybíz - 35%
  • - cukr
  • - modifikovaný škrob
  • - koncentráty z mrkve
  • - koncentárty z ibišku
  • - přírodní aroma
  • - vitamin D
  • mléčná bílkovina
  • enzym laktáza
  • jogurtové kultury

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení ochucovací složka 18% 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje ochucovací složka -2
  Celkem: 24

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
150 g
% DDD
Energie 77 kcal 115 kcal 4 %
321 kJ 481.5 kJ
Bílkoviny 4.1 g 6.15 g 6 %
Sacharidy 10 g 15 g 11 %
z toho cukry 10 g 15 g
Tuky 2.2 g 3.3 g 3 %
nasycené 1.3 g 1.95 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.11 g 0.165 g

Vitamíny / minerály / stopové prvky

  100 g % DDD
vitamin D 0.75 μg 5 μg

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Sůl nad zlato

Přestože třeba nepatříte mezi ty, co hodně solí, ještě to neznamená, že…

Ořechová "másla"

Ořechová "másla" už nějakou dobu velmi oblíbená. Je to skutečně zdravá volba…

NutriScore pomocník nebo zlý pán?

Portugalsko zavedlo systém Nutri-Score jako národní dobrovolný systém značení…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?