Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Banánový chlebíček s čokoládovými vločkami

18
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: DR. OETKER S.R.O.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8595072626231
Data ze dne: 21. 3. 2019



Popis

směs na přípravu chlebíčku

Složení

  • celozrnná pšeničná mouka - 64%
  • třtinový cuk - 26%
  • čokoládové vločky - 4,5%
  • - cukr
  • - kakaová hmota
  • - kakaový prášek se sníženým obsahem tuku
  • - kakaové máslo
  • - mléko
  • jedlá sůl
  • přírodní vanilkové aroma

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • obiloviny obsahující lepek
  • stopy lupiny (vlčího bobu)
  • stopy vajec


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se (2) čokoláda bez rostl.tuků (2) 4
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 18

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
g
% DDD
Energie 265 kcal 0 kcal 13 %
1109 kJ 0 kJ
Bílkoviny 4.3 g 0 g 7 %
Sacharidy 32 g 0 g 36 %
z toho cukry 17 g 0 g
Tuky 12 g 0 g 17 %
nasycené 1.6 g 0 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.29 g 0 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Zmrzlináři chtějí šetřit a oteplovat zmrzliny.

Začíná se nám blížit léto. Slibují nám opravdu vysoké teploty, tak v rámci…

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?