Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Pečené fazole v rajčatové šťávě

19
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: BILLA, spol. s.r.o.
EAN: 9008684031106
Data ze dne: 20. 3. 2023



Popis

Bio pečené fazole v rajčatové šťávě. Hotový pokrm Sterilovaný

Složení

  • bílé fazole - 59,7%, z ekologického zemědělství
  • rajčatová šťáva - 40,3%, z ekologického zemědělství
  • - pitná voda
  • - rajčatové pyré - 6,8%, z ekologického zemědělství
  • - třtinový cukr - z ekologického zemědělství
  • - mořská sůl
  • - ocet kvasný lihový - z ekologického zemědělství
  • - kukuřičný škrob - z ekologického zemědělství

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga BIO 1
Konkrétní země původu/výrobce jen prodejce 0
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 19

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
360 g
% DDD
Energie 72 kcal 260 kcal 3 %
302 kJ 1087.2 kJ
Bílkoviny 4.2 g 15.12 g 6 %
Sacharidy 10 g 36 g 11 %
z toho cukry 3.4 g 12.24 g
Tuky 0.5 g 1.8 g 1 %
nasycené 0.1 g 0.36 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.75 g 2.7 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?