Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Slepičí bujón

-17
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Pěkný-Unimex s.r.o.
EAN: 5901135041508
Data ze dne: 17. 6. 2020



Popis

dehydratovaný výrobek

Složení

  • kvasničný extrakt
  • jedlá sůl
  • sušené drůbeží maso - 0,1%
  • E330 - Kyselina citronová - regulátor kyselosti
  • kurkuma mletá
  • aromata - obsahují vejce
  • maltodextrin
  • drůbeží tuk - 1,7%
  • - cibule
  • - petrželová nať
  • palmový tuk
  • škrob
  • cukr
  • sušená zelenina - 1,9%
  • - mrkev
  • - kořen celeru

Alergeny

  • celer
  • stopy hořčice
  • stopy laktózy
  • stopy mléka
  • stopy sezamu
  • stopy soji
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce jen prodejce 0
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" obsahuje -5
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: -17

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
10 g
% DDD
Energie 5 kcal 1 kcal 0 %
23 kJ 2.3 kJ
Bílkoviny 0.5 g 0.05 g 1 %
Sacharidy 0.5 g 0.05 g 1 %
z toho cukry 0.5 g 0.05 g
Tuky 0.5 g 0.05 g 1 %
nasycené 0.2 g 0.02 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.98 g 0.098 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?