Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Haribo

2
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Haribo CZ s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 9002975301558
Data ze dne: 4. 5. 2018



Popis

Želé s příchutěmi

Složení

  • glukózový sirup
  • cukr
  • jedlá želatina
  • dextróza
  • ovocná šťáva z koncentrátu
  • - jablko plod
  • - jahoda
  • - malina
  • - pomeranč
  • - citron
  • - ananas
  • rostlinné koncentráty
  • - světlice barvířská
  • - spirulína
  • - jablko plod
  • - černý bez
  • - pomeranč
  • - černý rybíz
  • - kiwi
  • - arónie
  • - mango
  • - mučenka
  • - hroznové víno
  • aroma
  • extrakt z černého bezu

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce jen distributor 0
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma je -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 2

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
80 g
% DDD
Energie 349 kcal 279 kcal 17 %
1459 kJ 1167.2 kJ
Bílkoviny 6.9 g 5.52 g 11 %
Sacharidy 77 g 61.6 g 86 %
z toho cukry 46 g 36.8 g
Tuky 0.5 g 0.4 g 1 %
nasycené 0.1 g 0.08 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.07 g 0.056 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?