Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Lečo s opečeným žitným chlebem
Autor: neznámý
Datum přidání 27.07.2010
Druh receptu Oběd, Svačina
 
Doba přípravy
surovin:
10 min
Doba vaření: 35 min
Počet porcí: 3 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 10 ks rajčat
  • 5 ks paprik
  • 6 ks krajíců žitného chleba
  • 3 ks jarní cibulky
  • 2 vejce
  • 6 lžic kečupu
  • 1 lžička kokosového oleje
  • kukuřičnou strouhanku na zahuštění
  • sůl podle chuti

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 14,99 g 60,70 g 7,88 g 1 564,43 kJ (374 kcal)
celkově 44,96 g 182,11 g 23,64 g 4 693,29 kJ (1121 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Zeleninu omyjeme a nakrájíme na malé kousky. Na kokosovém oleji necháme zpěnit jarní cibulku, přidáme pokrájenou papriku, kterou 2 minuty restujeme na prudkém ohni. Pak oheň stáhneme a dusíme za občasného míchání pod pokličkou asi 10 minut. Přidáme rajčata, cukr, sůl, zahustíme kukuřičnou strouhankou a  po 3 minutách přidáme vajíčka. Necháme provařit. Podáváme s opečeným žitným chlebem.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Zmrzlináři chtějí šetřit a oteplovat zmrzliny.

Začíná se nám blížit léto. Slibují nám opravdu vysoké teploty, tak v rámci…

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Další zajímavé recepty