Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Zapékané fazole
Autor: neznámý
Datum přidání 21.07.2010
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
10 min
Doba vaření: 80 min
Počet porcí: 6 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 400 g bílých fazolí
  • 200 g těstovin
  • 200 g brambor
  • 2 cibule 
  • plátek másla na vymazání
  • 5 vajec
  • jakékoliv koření
  • kudrnatá petrželka nebo pažitka

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 8,85 g 20,62 g 5,98 g 732,33 kJ (175 kcal)
celkově 53,12 g 123,70 g 35,86 g 4 393,98 kJ (1049 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Cibule osmahneme na másle. Uvaříme drobné bílé fazole, těstoviny a brambory ve slupce. Dáme do mísy a vše promícháme. Přidáme sníh ušlehaný z bílků a zelenou nať. Dochutíme kořením, které máme rádi, a lehce osolíme. Pečeme na máslem vymaštěném pekáči v troubě. Ke konci pečení zalijeme rozmíchanými žloutky se solí a necháme ještě zapéct. 


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Sůl nad zlato

Přestože třeba nepatříte mezi ty, co hodně solí, ještě to neznamená, že…

Ořechová "másla"

Ořechová "másla" už nějakou dobu velmi oblíbená. Je to skutečně zdravá volba…

NutriScore pomocník nebo zlý pán?

Portugalsko zavedlo systém Nutri-Score jako národní dobrovolný systém značení…

Další zajímavé recepty