Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Tuňáková polévka
Autor: neznámý
Datum přidání 07.07.2012
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
10 min
Doba vaření: 30 min
Počet porcí: 2 ks
Přibližná cena: 150 Kč
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 6 velkých čerstvých rajčat
  • 2 tuňáky ve vlastní šťávě
  • cibule
  • česnek
  • zeleninový bujón (bez glutamanu)
  • voda
  • olivový olej
  • majoránka
  • sůl

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Postup přípravy

Nejprve si spaříme rajčata. Poté oloupáme a nakrájíme. Ve středne velkém hrnci si na olivovém oleji osmahneme na drobno nakrájenou cibuli a česnek. Poté vložíme rajčata a 10 minut dusíme pod pokličkou. Občas můžeme promíchat. Potom přidáme tuňáka a majoránku. Nakonec zalejeme vodou, ochutíme solí a popřípadě pepřem.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Sůl nad zlato

Přestože třeba nepatříte mezi ty, co hodně solí, ještě to neznamená, že…

Ořechová "másla"

Ořechová "másla" už nějakou dobu velmi oblíbená. Je to skutečně zdravá volba…

NutriScore pomocník nebo zlý pán?

Portugalsko zavedlo systém Nutri-Score jako národní dobrovolný systém značení…

Další zajímavé recepty