Autor: | neznámý |
Datum přidání | 30.10.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 25 min |
Počet porcí: | 5 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Hrášek Nowaco
Hluboce zmrazený
Kukuřice Nowaco
Hluboce zmrazená kukuřice.
Vegetol gold
Rostlinný jedlý olej jednodruhový
Slunečnicový olej
Rostlinný jedlý olej. Jednodruhový, slunečnicový.
Kešu pražené solené Dr. Ensa
Kešu, skořápkové plody loupané
Alesto Cashew Nuts
Jádra kešu ořechů
Bulgur Arax
Drcená pšenice
Bulgur propláchneme a zalijeme jednou takovým množstvím horké vody. Vaříme na mírném ohni pod pokličkou asi 12 minut. Poté vařič vypneme a necháme dojít.Na oleji osmahneme cibulku, přidáme kešu oříšky, zeleninu, sůl, několik lžic vody a podusíme za občasného míchání pod pokličkou. Na okraj pánve přidáme plátek tempehu a společně se zeleninou ohřejeme.
Přidat komentář