Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Široké nudle se zeleninovou směsí
Autor: neznámý
Datum přidání 21.10.2011
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
15 min
Doba vaření: 35 min
Počet porcí: 2 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 500g nudlí (Babiččiny nudle)
  • 500g čínského zelí
  • 100g kukuřičné strouhanky
  • 100g kečupu
  • 1 menší cuketa
  • 1 jarní cibulka
  • 1 trs čerstvého špenátu
  • 1 lžička sezamových semínek na posypání
  • 1 lžička bazalky
  • 1 lžička másla
  • 2 stroužky česneku
  • sůl podle chuti

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Postup přípravy

Na pánvi na másle si zpěníme jarní cibulku, přidáme na kousky pokrájenou cuketu, podlijeme vodou a podusíme pod pokličkou. Po chvíli přidáme čínské zelí, které jsme omyli a nakrájeli na malé kostičky. Stroužky česneku oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle, špenát omyjeme a natrháme na malé části. Tyto dvě suroviny přidáme do pánve až na úplný závěr. Směs ještě před tím osolíme podle chuti, vmícháme kukuřičnou strouhanku a trochu kečupu pro získání barvy. Babiččiny nudle nasypeme do vroucí vody, povaříme 5 minut a necháme dojít pod pokličkou. Měkké jsou poměrně rychle, proto je začínáme vařit, máme-li zeleninovou směs téměř uvařenou. Při zvolení jiných těstovin postupujeme podle návodu na obalu. 


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Jak ochránit drůbež proti ptačí chřipce?

Francie plánuje na podzim vakcinaci 60 milionů kachen proti ptačí chřipce. Chce…

Zmrzlináři chtějí šetřit a oteplovat zmrzliny.

Začíná se nám blížit léto. Slibují nám opravdu vysoké teploty, tak v rámci…

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Další zajímavé recepty