Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Kuře po italsku
Autor: neznámý
Datum přidání 15.07.2010
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
10 min
Doba vaření: 90 min
Počet porcí: 2 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 2 ks kuřecích stehen
  • 10 g másla
  • 5 ks rajčat
  • 50 g kečupu
  • 3 lžíce třtinového cukru
  • 100 g eidamu
  • 1 lžíce tymiánu
  • 3 ks stroužky česneku
  • sůl

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 33,63 g 30,66 g 25,35 g 2 018,07 kJ (482 kcal)
celkově 67,26 g 61,32 g 50,70 g 4 036,13 kJ (964 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Opláchnuté kuřecí stehýnka osolíme, poklademe plátkem másla, vložíme do zapékací mísy, podlijeme vodou a dáme upéct. Mezitím si v pánvi připravíme rajčatovou omáčku. Kečup a na kousky pokrájená omytá rajčata chvíli povaříme na pánvi, přidáme utřený česnek, sůl, tymián, třtinový cukr a nastrouhaný sýr, zamícháme a ještě chvíli povaříme. Hotovou omáčkou poléváme upečená stehýnka a podáváme s uvařenou rýží. 


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Ořechová "másla"

Ořechová "másla" už nějakou dobu velmi oblíbená. Je to skutečně zdravá volba…

NutriScore pomocník nebo zlý pán?

Portugalsko zavedlo systém Nutri-Score jako národní dobrovolný systém značení…

Jak ochránit drůbež proti ptačí chřipce?

Francie plánuje na podzim vakcinaci 60 milionů kachen proti ptačí chřipce. Chce…

Další zajímavé recepty