Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Broskev plněná
Autor: Raskenius
Datum přidání 15.03.2013
Druh receptu Svačina, Zákusek
 
Doba přípravy
surovin:
neuvedena
Doba vaření: neuvedena
Počet porcí: neuvedeno
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • broskve čerstvé
  • tofu natural
  • sojové mléko
  • křen čerstvý
  • mandarinka

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Postup přípravy

Pěnu vytvoříme tak, že tofu nadrobíme do mixéru a ten zapneme - v tu ránu se nám sice tofu "rozprskne" na stěnu nádoby - tak mixer zastavíme a gumovou stěrkou tofu ze stěn setřeme zase zpět směrem dolu k nožům. Takto pokračujeme v závislosti na typu mixeru a počtu a postavení jeho nožů něž docílíme takového jakoby tofu másla. Pak přidáváme pomalu trochu sojového mléka aby nám vznikla pěna, do které nakonec přidáme nastrouhaný křen v závislosti na vlastní chuti.Za pomocí cukrářského sáčku s vroubkovanou trubičkou nazdobíme opláchnuté, pecek zbavené a rozkrojením navrch položené broskve.Nakonec vkusně ozdobíme mandarinkou popřípadě můžeme navrch nasypat i trochu nastrouhaného křenu, ale jen trochu jako dekoraci.

Příběh receptu

Veganský způsob dezertu - půlky broskve plněné tofu pěnou s křenem, vkusně ozdobené mandarinkou.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Sůl nad zlato

Přestože třeba nepatříte mezi ty, co hodně solí, ještě to neznamená, že…

Ořechová "másla"

Ořechová "másla" už nějakou dobu velmi oblíbená. Je to skutečně zdravá volba…

NutriScore pomocník nebo zlý pán?

Portugalsko zavedlo systém Nutri-Score jako národní dobrovolný systém značení…

Další zajímavé recepty