Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Herkules

30 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: MASO UZENINY POLIČKA, a.s.
Dodavatel: Albert Česká republika, s.r.o.
EAN: 8590421058947
Data ze dne: 23. 1. 2023


bez lepku

Popis

Masný výrobek trvanlivý fermentovaný, krájený. Na 100 g výrobku bylo použito 111 g vepřového masa a 26 g hovězího masa.

Složení

  • vepřové maso
  • hovězí maso
  • vepřové sádlo
  • dusitanová solící směs
  • - jedlá sůl
  • - jodičnan draselný
  • dextróza
  • koření
  • extrakty koření
  • startovací kultura
  • sušený česnek

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga Česká potravina 1
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka bez dalších aditiv, dusitany hodnoceny jinak 10
Konkrétní požadavky na složení 137g masa na 100g výrobku 10
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný limit 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 30

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
100 g
% DDD
Energie 442 kcal 442 kcal 21 %
1849 kJ 1849 kJ
Bílkoviny 21 g 21 g 32 %
Sacharidy 1 g 1 g 1 %
z toho cukry 0.5 g 0.5 g
Tuky 40 g 40 g 57 %
nasycené 17 g 17 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 3.3 g 3.3 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Sůl nad zlato

Přestože třeba nepatříte mezi ty, co hodně solí, ještě to neznamená, že…

Ořechová "másla"

Ořechová "másla" už nějakou dobu velmi oblíbená. Je to skutečně zdravá volba…

NutriScore pomocník nebo zlý pán?

Portugalsko zavedlo systém Nutri-Score jako národní dobrovolný systém značení…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?