Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Vaganští plaváčci
Autor: Raskenius
Datum přidání 15.03.2013
Druh receptu Svačina, Večeře, Oběd
 
Doba přípravy
surovin:
neuvedena
Doba vaření: neuvedena
Počet porcí: neuvedeno
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 700 g Veganských párků
  • 150 g cibule
  • 35 g paprika sterilovaná bez nálevu
  • 50 g okurky sterilované bez nálevu
Nálev:
  • 50 g ocet
  • 10 g cukr
  • 1 g nové koření
  • 1,5 g pepř mletý
  • 2 ks bobkový list
  • sůl
  • voda

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Postup přípravy

Párky nakrájíme napůl (pokud jsou loupací tak samozřejmě nejprve oloupeme) a podélně je nakrojíme. Do zářezu vložíme řez z okurky, nudličku papriky a nahrubo nakrájenou cibuli. Takto připravené je pak vložíme do vhodné nádoby a proložíme zbývající zeleninou, kterou jsme nespotřebovali dovnitř veganských párků.Párky poté zalejeme chladným nálevem, předem připraveným svařením octu, cukru, koření, soli a vody.Takto pak necháme v chladu a temnu marinovat. 

Příběh receptu

Vaganská variace na klasického českého utopence s příjemně kořeněným nálevem.

Tipy na vylepšení

Marinovat je nechte tak aspoň 4 dny.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

NutriScore pomocník nebo zlý pán?

Portugalsko zavedlo systém Nutri-Score jako národní dobrovolný systém značení…

Jak ochránit drůbež proti ptačí chřipce?

Francie plánuje na podzim vakcinaci 60 milionů kachen proti ptačí chřipce. Chce…

Zmrzlináři chtějí šetřit a oteplovat zmrzliny.

Začíná se nám blížit léto. Slibují nám opravdu vysoké teploty, tak v rámci…

Další zajímavé recepty