Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Salát z červené řepy se zázvorem
Autor: Katka Gojová
Datum přidání 13.03.2013
Druh receptu Příloha, Svačina
 
Doba přípravy
surovin:
10 min
Doba vaření: neuvedena
Počet porcí: 2 ks
Přibližná cena: 20 Kč
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 1 velká mrkev
  • 1 červená řepa
  • 1 větší jablko
  • citrónová šťáva z půlky menšího citrónu
  • lžička čerstvého jemně nastrouhaného zázvoru

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 2,41 g 23,38 g 0,44 g 414,68 kJ (99 kcal)
celkově 4,82 g 46,76 g 0,88 g 829,35 kJ (198 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Řepu a mrkev oloupeme, jablko umyjeme a vykrojíme jádřinec. Suroviny pokrájené na větší kusy dáme do sekáčku (mixéru), přidáme citrónovou šťávu a nastrouhaný zázvor a posekáme na drobnější kousky. Přesypeme do misky a můžeme konzumovat.

Tipy na vylepšení

Suroviny lze samozřejmě nastrouhat, sekání v mixéru je však rychlejší. Velikost kousků nechť si každý zvolí takovou, jakou má rád.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

NutriScore pomocník nebo zlý pán?

Portugalsko zavedlo systém Nutri-Score jako národní dobrovolný systém značení…

Jak ochránit drůbež proti ptačí chřipce?

Francie plánuje na podzim vakcinaci 60 milionů kachen proti ptačí chřipce. Chce…

Zmrzlináři chtějí šetřit a oteplovat zmrzliny.

Začíná se nám blížit léto. Slibují nám opravdu vysoké teploty, tak v rámci…

Další zajímavé recepty