Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Rybízová buchta s kokosovým těstem
Autor: neznámý
Datum přidání 20.07.2013
Druh receptu Snídaně, Svačina
 
Doba přípravy
surovin:
15 min
Doba vaření: 30 min
Počet porcí: 10 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 1 1/2 kelímku špaldové mouky hladké
  • 2 kelímky červeného rybízu
  • 1 kelímek bílého jogurtu
  • 1/2 kelímku třtinového cukru
  • 1/2 kelímku nesířeného kokosu
  • 3 lžíce slunečnicového oleje
  • 1 vanilkový cukr bio
  • 1 kypřící prášek bez fosfátu
  • 1 vejce
  • kokosové mléko

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 7,19 g 53,94 g 14,04 g 1 514,13 kJ (362 kcal)
celkově 71,94 g 539,36 g 140,43 g 15 141,26 kJ (3616 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Dříve než začneme pracovat na těstě, zapneme si troubou na 190°C a předehřejeme si ji. Do misky nasypeme nejprve sypké suroviny a promícháme. Dále přidáme vejce, olej, bílý jogurt, během míchání postupně zapracováváme kokosové mléko do těsta, dokud nevytvoříme požadovanou konzistenci. Těsto by nemělo být příliš řídké ani tuhé. Promíchaný obsah vlijeme do menší zapékací misky, který jsme si před tím vyložili pečícím papírem. Rovnoměrně posypeme rybízem a vložíme do trouby. Pečeme zhruba 30 minut. 


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

svrckova.jitka | 17.07.2014 - 08:19

Velmi dobrý, rychlý koláč.

Nejnovější články

Jak ochránit drůbež proti ptačí chřipce?

Francie plánuje na podzim vakcinaci 60 milionů kachen proti ptačí chřipce. Chce…

Zmrzlináři chtějí šetřit a oteplovat zmrzliny.

Začíná se nám blížit léto. Slibují nám opravdu vysoké teploty, tak v rámci…

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Další zajímavé recepty