Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Rybí filet s omáčkou ze sojové smetany a koprem
Autor: neznámý
Datum přidání 22.06.2011
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
10 min
Doba vaření: 35 min
Počet porcí: 2 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 400g filet
  • 1 kg brambor
  • 400ml vody
  • 40g sušené sojové smetany
  • 1 lžička rýžové mouky
  • 1 svazek kopru
  • 1 lžička kmínu
  • 1 lžíce másla
  • sůl podle chuti

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 48,94 g 89,72 g 9,53 g 2 923,93 kJ (698 kcal)
celkově 97,88 g 179,45 g 19,05 g 5 847,86 kJ (1397 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Očištěné brambory pokrájíme na kousky a uvaříme do měkka s kmínem. Na másle osmahneme mírně osolený filet po obou stranách. Kopr nasekáme na jemno. Sojovou smetanu důkladně rozmícháme ve vodě společně s rýžovou moukou a povaříme do zhoustnutí. Na závěr do omáčky vmícháme kopr a podle chuti osolíme. Osmahnutý filety na talíři polijeme hotovou omáčkou s koprem a podáváme s bramborem. 


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Sůl nad zlato

Přestože třeba nepatříte mezi ty, co hodně solí, ještě to neznamená, že…

Ořechová "másla"

Ořechová "másla" už nějakou dobu velmi oblíbená. Je to skutečně zdravá volba…

NutriScore pomocník nebo zlý pán?

Portugalsko zavedlo systém Nutri-Score jako národní dobrovolný systém značení…

Další zajímavé recepty