Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Pečené filé na šalvěji
Autor: neznámý
Datum přidání 26.06.2010
Druh receptu Večeře, Oběd
 
Doba přípravy
surovin:
10 min
Doba vaření: 60 min
Počet porcí: 2 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 1 kg brambor
  • 400 g rybích filet 
  • 1 vejce
  • 1 ks citrónu
  • 100 g kukuřičné strouhanky 
  • 70 g žítné mouky
  • 1 lžička olivového oleje 
  • 1 lžička šalvěje
  • 1 lžička kmínu
  • 2 lžičky himalájské soli

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Postup přípravy

Brambory zbavíme šlupky, nakrájíme na kostičky, osolíme, přidáme kmín a vařímě na středně silném ohni. Filé osolíme po obou stranách, pokapeme citrónovou šťávou a posypeme šalvějí. Jednotlivé kousky filé nejprve obalíme v mouce, pak v rozšlehaném a osoleném vejci a na závěr v kukuřičné strouhance. Na teflonové pánvi papírovým brouskemrozetřeme olivový olej a můžeme smažit. Podáváme s uvařenými brambory.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Sůl nad zlato

Přestože třeba nepatříte mezi ty, co hodně solí, ještě to neznamená, že…

Ořechová "másla"

Ořechová "másla" už nějakou dobu velmi oblíbená. Je to skutečně zdravá volba…

NutriScore pomocník nebo zlý pán?

Portugalsko zavedlo systém Nutri-Score jako národní dobrovolný systém značení…

Další zajímavé recepty