Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Jahelná kaše s pohankovými vločkami a vlašským oříškem
Autor: neznámý
Datum přidání 13.08.2011
Druh receptu Snídaně, Svačina, Zákusek
 
Doba přípravy
surovin:
2 min
Doba vaření: 15 min
Počet porcí: 2 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 40 g instantní jáhelné kaše
  • 30 g instantních pohankových vloček
  • 30 g kukuřičné strouhanky
  • 15 g vanilkového pudingového prášku
  • 2 lžíce rybízového džemu
  • 1 lžička třtinového cukru
  • 1 ks vlašského ořechu

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 6,01 g 50,73 g 1,97 g 1 020,76 kJ (244 kcal)
celkově 12,02 g 101,46 g 3,93 g 2 041,53 kJ (488 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Vanilkový puding smícháme s pohankovými vločkami, jahelnou kaší, třtinovým cukrem, zalijeme studenou vodou a dáme zahřívat. Vaříme za stálého míchání do zhoustnutí. Jakmile nám kaše probublává, stáhneme na mírnější oheň a povaříme ještě přibližně 7 minut. Nezapomínáme stále míchat. Je-li kaše příliš hustá, rozředíme ještě vodou na požadovanou hustotu kaše. Uvařenou kaši servírujeme do misky či pohárku, doprostřed dáme rybízovou marmeládu a navrch půlku vlašského oříšku. 


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

NutriScore pomocník nebo zlý pán?

Portugalsko zavedlo systém Nutri-Score jako národní dobrovolný systém značení…

Jak ochránit drůbež proti ptačí chřipce?

Francie plánuje na podzim vakcinaci 60 milionů kachen proti ptačí chřipce. Chce…

Zmrzlináři chtějí šetřit a oteplovat zmrzliny.

Začíná se nám blížit léto. Slibují nám opravdu vysoké teploty, tak v rámci…

Další zajímavé recepty