Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Ďobáčky s kedlubnou a kukuřičnou kaší
Autor: Timsy
Datum přidání 29.08.2013
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
10 min
Doba vaření: 30 min
Počet porcí: 3 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 150g ďobáčků
  • 400g kedluben
  • cibule
  • olej
  • zeleninový vývar na podlití
  • mořská sůl, drcený kmín, pepř, bazalka, kari
  • kukuřičná kaše 
  • mléko

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Postup přípravy

Na oleji orestujeme cibulku, přidáme kedlubnu pokrájenou na nudličky, zasypeme kořením, promícháme, podlijeme vývarem a dusíme do změknutí. Když je kedlubna dostatečně měkká, přisypeme ďobáčky a společně už jen prohřejeme. Podáváme s kukuřičnou kaší připravenou podle návodu a zeleninovým salátem.

Příběh receptu

U nás oblíbená úprava kedlubny.

Tipy na vylepšení

Kukuřičnou kaši můžeme dát na chvilinku zapéct co trouby.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

carme | 29.08.2013 - 17:11

Prosím jak ukuchtila tu kaši, když jste ji zapíkala, zalila jste ji nějakou směsí? A Nejdříve jste ji uvařila ve vodě nebo v mléce? Může být použita i polenta?

Timsy | 29.08.2013 - 17:11

Kaši jsem připravila podle návodu.Na studeno jsem smíchala instantní kaši s mlékem(může být i s vodou),okořenila a naplnila jsem ji do vymazané zapékací misky.Polenta může být určitě také.

Nejnovější články

Ořechová "másla"

Ořechová "másla" už nějakou dobu velmi oblíbená. Je to skutečně zdravá volba…

NutriScore pomocník nebo zlý pán?

Portugalsko zavedlo systém Nutri-Score jako národní dobrovolný systém značení…

Jak ochránit drůbež proti ptačí chřipce?

Francie plánuje na podzim vakcinaci 60 milionů kachen proti ptačí chřipce. Chce…

Další zajímavé recepty