Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Gyulai - Ďulajská klobása

34 Čteme etikety za vás
Země výroby: Maďarsko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Kaiser Food Kft.
EAN: 20138417
Data ze dne: 11. 8. 2022



Popis

Sušená dlouho zrající klobása. Masný výrobek trvanlivý, fermentovaný, uzený. 100g klobásy bylo vyrobeno ze 150g vepřového masa.

Složení

  • vepřové maso
  • vepřové sádlo
  • dusitanová solící směs
  • - jedlá sůl
  • sušená paprika
  • Kořenící přípravek
  • - jedlá sůl
  • - výtažek z pepře
  • sušený česnek
  • mletý kmín
  • vepřové střívko
  • kouř z bukového dřeva

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga Chráněné označení původu 1
Konkrétní země původu/výrobce Maďarsko 5
Éčka aditiva se skóre 0 dusitany hodnoceny jinak 10
Konkrétní požadavky na složení 150g masa na 100g výrobku 15
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný limit 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 34

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
250 g
% DDD
Energie 522 kcal 1 305 kcal 25 %
2184 kJ 5460 kJ
Bílkoviny 26 g 65 g 40 %
Sacharidy 0.5 g 1.25 g 1 %
z toho cukry 0.5 g 1.25 g
Tuky 47 g 117.5 g 67 %
nasycené 17.5 g 43.75 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 3.52 g 8.8 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Sůl nad zlato

Přestože třeba nepatříte mezi ty, co hodně solí, ještě to neznamená, že…

Ořechová "másla"

Ořechová "másla" už nějakou dobu velmi oblíbená. Je to skutečně zdravá volba…

NutriScore pomocník nebo zlý pán?

Portugalsko zavedlo systém Nutri-Score jako národní dobrovolný systém značení…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?