Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Chlazené těsto na pizzu

15
Země výroby: Francie
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Cérélia, Z.I.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 4337185496349
Data ze dne: 26. 9. 2020



Popis

Chlazené těsto na pizzu, k pečením, s htovou rajčatovou omáčkou, balenou ve skle.

Složení

  • těsto na pizzu - 67%
  • - pšeničná mouka
  • - voda
  • - olivový olej
  • - pšeničný lepek
  • - ethylalkohol
  • - pšeničná dextróza
  • - sůl
  • rajčatový základ na pizzu - 33%
  • - rajčatové pyré s malými kousky rajčat - 92%
  • - slunečnicový olej
  • - cibule
  • - sůl
  • - bylinky
  • - oregáno
  • - bazalka
  • - bílý pepř

Alergeny

  • obiloviny obsahující lepek
  • stopy mléka


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Francie 5
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 15

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
600 g
% DDD
Energie 183 kcal 1 098 kcal 9 %
766 kJ 4596 kJ
Bílkoviny 6.7 g 40.2 g 10 %
Sacharidy 30 g 180 g 33 %
z toho cukry 2.7 g 16.2 g
Tuky 3.4 g 20.4 g 5 %
nasycené 0.5 g 3 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 2 g 12 g
Sůl 0.98 g 5.88 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Sůl nad zlato

Přestože třeba nepatříte mezi ty, co hodně solí, ještě to neznamená, že…

Ořechová "másla"

Ořechová "másla" už nějakou dobu velmi oblíbená. Je to skutečně zdravá volba…

NutriScore pomocník nebo zlý pán?

Portugalsko zavedlo systém Nutri-Score jako národní dobrovolný systém značení…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?