Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Nová spolupráce

Publikováno: 04.03.2024     Autor: FÉR potravina

Máme radost - informace od nás bude přebírat firma, která prozatím své zákazníky informovala pouze o nutričních hodnotách potravin, díky nám bude moct orzšířit informace i o E.


Věříme, že každý si zaslouží přístup k zdravějším a kvalitnějším produktům. Proto jsme souhlasili s partnerstvím s firmou Anete.


Dovolíme si převzít informace přímo od zdroje ?. Doufáme, že se nám takto povede naši práci rozšířit mezi další uživatele.

Co to pro vás znamená?

? Lepší orientace ve výběru potravin: S Fér potravinou přinášíme revoluční možnost čtení etiket. Už žádné hádanky při vybírání produktů!

? Digitální převod etiket: Shromažďujeme informace z etiket výrobků a převádíme je do digitální podoby. To znamená, že všechny důležité informace budou přehledně na jednom místě.

? Zaměření na přidané látky a Ečka: Víme, že kvalita potravin je klíčová. Díky naší analýze přidaných látek můžete vybírat produkty, které jsou skutečně dobré pro vaše zdraví.

? Vše na jednom místě: Naše partnerství s Fér potravinou znamená, že všechny informace o produktech najdete přímo u nás. Jednoduše, rychle a z první ruky.

Proč to děláme?

S tímto novým partnerstvím chceme učinit informace o potravinách dostupnější a nákup zdravějších výrobků snazší než kdykoliv předtím.??

A nám za FÉR potraviny nezbývá než se pod to podepsat…a děláme to rádi ?.

Nejnovější články

Jak ochránit drůbež proti ptačí chřipce?

Francie plánuje na podzim vakcinaci 60 milionů kachen proti ptačí chřipce. Chce…

Zmrzlináři chtějí šetřit a oteplovat zmrzliny.

Začíná se nám blížit léto. Slibují nám opravdu vysoké teploty, tak v rámci…

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?