Databáze potravin


Tatarská omáčka

Údaje o potravině

Hmotnost: 225 ml
Orientační cena: neuvedeno
Trvanlivost: 28 dny
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: neuvedeno
Privátní značka: neuvedeno
Data ze dne: 5.5.2010
Čárový kód EAN: 8722700919254
Obaly: GL Sklo
478



Popis

Tatarská omáčka

Nutriční hodnoty

100 ml 1 porce
225 ml
% DDD
Energie 478 kcal 1 076 kcal 23 %
2000 kJ 4500 kJ
Bílkoviny 0.9 g 2.025 g 1 %
Sacharidy 6 g 13.5 g 7 %
z toho cukry 4 g 9 g
Tuky 50 g 112.5 g 71 %
nasycené 4 g 9 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 0.5 g 1.125 g
Sodík 0.49 g 1.1025 g
Sůl neuvedeno neuvedeno

Složení

Alergeny

nejsou uvedeny



Předchozí podoba potraviny





Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

* Potravina byla vložena nezávisle na výrobci


Přidat komentář

Pro přidání komentáře musíte být přihlášen.

Užívatelské komentáře

dav.sch | 1.05.2014 - 14:02
Chuť:
Cena:
Dostupnost:

Není dobrá a to složení je za tu cenu k smíchu. Na trhu jsou mnohem lepší tatarky, navíc vyrobené v Čechách a ne v Polsku jako Hellmans...

sky-pi | 3.03.2014 - 20:58

Mínus u mého hodnocení jen dokládá, jak si Češi nejsou schopní přiznat pravdu. Jestli někdo pokládá tatarskou omáčku se 40 % tuku (toto je staré složení - nové má opravdu jen 40 % tuku) obs. zeleniny 4 % a nízkým obsahem vajec a zahuštěnou škrobem za kvalitní, tak to potěš koště..A jestli někdo nechápe tu primitivní matematiku, že když Hellmans tatarka má 40 %, přičemž majonéza má 73 % tuku a v tatarce jsou navíc jen přidaná 4 % zeleniny a kapka worcestru, tak že ten rozdíl, tj. 30 % ! je prostě voda (proto ten škrob taky, že), tak to už je snad k pláči.. no nic, nenechte si kazit chuť..

Irča | 3.03.2014 - 16:45
Chuť:
Cena:
Dostupnost:

Když už si jednou za čas dopřeji tatarku, tak volím tuto, chutově je moc dobrá.

BJonah | 3.03.2014 - 14:48
Chuť:
Cena:
Dostupnost:

Jedna z lepších variant tatarské omáčky na českém trhu.

anonymní uživatel | 11.08.2013 - 12:48
Chuť:
Cena:
Dostupnost:

anonymní uživatel | 23.07.2013 - 17:46
Chuť:
Cena:
Dostupnost:

podle AlenaP prý "snad nejlepší tatarka na našem trhu" - to je hodně smutný, protože podřadná majonéza (min. obsah žloutku) naředěná řádnou dávkou vody (+- 40%) se zanedbatelnou porcí zeleniny (4%) není pro mě tatarka... Recept na pravou tatarku Hellmanns: do z poloviny snědené majonézy hellmanns hodíme lžičku nasekaných okurek, cibule a pažitky. Kápneme pár kapek worchestru a dolijeme vodou. Zavřít, protřepat a servírovat. Dobrou chuť.. PS: Vycházím ze složení majonézy a tatarky - majo 77% tuku, tatarka 41% - (dříve 50%, což i tak bylo málo)

anonymní uživatel | 25.03.2011 - 10:33
Chuť:
Cena:
Dostupnost:

anonymní uživatel | 6.09.2010 - 10:37
Chuť:
Cena:
Dostupnost:

snad nejlepší tatarka na našem trhu