Databáze potravin


Postres Chocolate para Fundir

Údaje o potravině

Hmotnost: 200 g
Orientační cena: 65.5 Kč
Trvanlivost: neuvedeno
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Olga Arbuzová, Rudník
Privátní značka: neuvedeno
Data ze dne: 5.4.2013
Čárový kód EAN: 8410342008053
480


bez lepku DIA (bez cukru)

Popis

Čokoláda na vaření bez cukru

Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
200 g
% DDD
Energie 480 kcal 960 kcal 23 %
2009 kJ 4018 kJ
Bílkoviny 6 g 12 g 9 %
Sacharidy 48 g 96 g 53 %
z toho cukry neuvedeno neuvedeno
Tuky 34 g 68 g 49 %
nasycené 21 g 42 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 10 g 20 g
Sodík 0.03 g 0.06 g
Sůl neuvedeno neuvedeno

Složení

  • 3 E965 - Maltitol
  • kakaová hmota - min. 52%
  • kakaové máslo
  • inulín
  • kakaový prášek - polotučný
  • sójový lecitin
  • vanilka - aroma

Alergeny

  • mléko


Předchozí podoba potraviny





Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

* Potravina byla vložena nezávisle na výrobci


Přidat komentář

Pro přidání komentáře musíte být přihlášen.

Užívatelské komentáře

anonymní uživatel | 2.07.2013 - 22:54

Jsem dovozce a nemůžu neodpovědět na MailC6L94M4@ na 48% cukru, abych to uvedl na pravou míru těch 48% nejsou vše jen jednoduché cukry , z toho méně než 0,5% cukry a 45% polyalkoholy, které mají poloviční obsah energie vice na: http://www.bezpecnostpotravin.cz/az/termin/92501.aspx Navíc je to čokoláda bez lepku a bez ztužených tůku . P.s . čokoládovny ztužené tuky uvadej pod názvem cukrářský tuk .

anonymní uživatel | 6.04.2013 - 20:27

Pro srovnání: Tak jsem dnes koupil čokoládu. 100 g/29 Kč. 2254 kJ; 9,2 % bílkovin; 29,9 % sacharidů a 39,9 % tuků a kakaová hmota (min. 74 %). Kód země 761 Švýcarsko. Mohu ji použít i na vaření.

anonymní uživatel | 6.04.2013 - 19:20

Mám pocit, že spíše než potraviny vždy hodnotíte jednotlivé hodnotící... no, to je vaše věc, nicméně stačí řádně číst, v názvu je přímo psáno "na vaření", ale je na každém, jak jí použije.

anonymní uživatel | 6.04.2013 - 16:11

Jestliže je 48% cukrů DIA, tak copak je mrkev? Když ho má tak pětkrát méně. Resumé: pouze na vaření, nikoliv ke konzumaci diabetikovi.

anonymní uživatel | 5.04.2013 - 20:45
Chuť:
Cena:
Dostupnost:

To není DIA - 48% cukru a předražené. Já kupuji 20-30% cukru s 74% kakaa levněji a nepíšou tam DIA!!! Název DIA je klamání spotřebitele.

anonymní uživatel | 5.04.2013 - 20:15
Chuť:
Cena:
Dostupnost: