Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Tatranky mléčné

-4
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Mondelez Czech Republic, s. r. o.
EAN: 8593894813310
Data ze dne: 4. 4. 2019



Popis

Oplatka s mléčnou náplní (71,4%) obvodově máčená v tmavé polevě (7,2%).

Složení

  • rostlinný olej
  • pšeničná mouka
  • cukr
  • sušené plnotučné mléko
  • tmavá poleva
  • - cukr
  • - rostlinný tuk
  • - kakaový prášek
  • - aromata
  • laktóza
  • sušená syrovátka
  • aroma
  • jedlá sůl

Alergeny

  • laktóza
  • mléko, mléčné složky
  • obiloviny obsahující lepek
  • soja
  • stopy arašídů
  • stopy sezamu
  • stopy skořápkových plodů
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce jen prodejce 0
Éčka aditiva se skóre 3 -1
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: -4

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
47 g
% DDD
Energie 539 kcal 253 kcal 26 %
2255 kJ 1059.85 kJ
Bílkoviny 5.4 g 2.538 g 8 %
Sacharidy 61.5 g 28.905 g 68 %
z toho cukry 43.5 g 20.445 g
Tuky 29.5 g 13.865 g 42 %
nasycené 17 g 7.99 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 1.4 g 0.658 g
Sůl 0.3 g 0.141 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…

Test tavených sýrů 2024

V roce 2023 uplynulo sto let od chvíle, kdy se u nás, přesněji řečeno ve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?