Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Rýžový makový koláč
Autor: neznámý
Datum přidání 17.02.2011
Druh receptu Zákusek
 
Doba přípravy
surovin:
40 min
Doba vaření: 45 min
Počet porcí: neuvedeno
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

    Těsto:
    • 1 hrníček rýže (vařené, vychladlé) 
    • ½ hrníčku kukuřičné mouky
    • 1 hrst pohankových vloček
    • 1 jablko (nastrouháme)
    • 4 lžíce olivového oleje
    • ½ lžičky skořice
    Horní vrstva
            • 1 hrnek vody
            • 1/2 hrníčku hladké kukuřičné mouky
            • 1 hrníček namletého máku
            • rozinky
            • 1 lžička skořice
            • 3 lžíce obilného sirupu 
            Drobenka
            • 1 hrníček špaldové mouky nebo amarantové mouky
            • 1 lžíce třtinového cukru
            • 4 lžíce oleje
            • rozpuštěné máslo podle potřeby

            Pro tento recept doporučujeme potraviny

            Postup přípravy

            Všechny suroviny důkladně smícháme. Na pečícím papírem vyložený plech vytvoříme z  těsta  placku.Kukuřičnou mouku smícháme s vodou a uvaříme v hustou kaši, poté přisypeme ostatní suroviny. Vzniklou hmotou potřeme placku. Posypeme drobenkou.Pečeme na 180 stupňů přibližně 45 minut. 


            Přidat komentář

            Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
            Chuť Cena Obtížnost

            Užívatelské komentáře

            Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

            Nejnovější články

            Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

            NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

            Test quinoy 2024

            Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

            Legionella: Tichý zabiják vody

            I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…

            Další zajímavé recepty