Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Rychlá buchta s červeným rybízem
Autor: Dita
Datum přidání 05.08.2010
Druh receptu Zákusek
 
Doba přípravy
surovin:
10 min
Doba vaření: 40 min
Počet porcí: 10 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť:
Cena:
Obtížnost:
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 1 ½  hrnek špaldové mouky
  • ½ hrnku polohrubé mouky
  • ½ hrnku cukru
  •  1 hrnek mléka 
  • 1/2 hrnku olivového oleje 
  • 2 vejce 
  • 1 ks prášek do pečiva

Na posypání:

  • 1 ½  hrnku červeného rybízu

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 7,19 g 56,52 g 15,43 g 1 630,44 kJ (389 kcal)
celkově 71,89 g 565,22 g 154,27 g 16 304,38 kJ (3894 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Červený rybíz opereme vodou a promícháme s trochou polohrubé mouky. Všechny suroviny  smícháme a nalijeme na vymazaný a vysypaný plech, poklademe červeným rybízem. Pečeme v předehřáté troubě na 170 stupňů asi 35 minut.

Tipy na vylepšení

Můžeme poklást i jiným ovocem (broskve, meruňky, jahody, jablka).


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Kájina | 5.08.2010 - 08:05
Chuť:
Cena:
Obtížnost:

Na zahrádce už byl zralý rybíz, tak jsem před chvílí dopekla tuto rychlobuchtu a je báječná!! Hned jsme ochutnali a už se na ní těším znovu po obědě jako moučník. Myslím, že do večera je pryč...:-)

Sunriska | 5.08.2010 - 08:05
Chuť:
Cena:
Obtížnost:

Opravdu výborná a rychlá! Moc jsme si pošmákli! :)

Nejnovější články

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…

Test tavených sýrů 2024

V roce 2023 uplynulo sto let od chvíle, kdy se u nás, přesněji řečeno ve…

Další zajímavé recepty