Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Muffiny s goji a broskví
Autor: neznámý
Datum přidání 07.09.2013
Druh receptu Svačina, Zákusek
 
Doba přípravy
surovin:
10 min
Doba vaření: 30 min
Počet porcí: 1 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 1 vrchovatý hrníček špaldové mouky
  • 1/2 hrníčku třtinového cukru
  • 4 půlky broskví z kompotu
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 1 hrst goji
  • 1 hrst slunečnicových semínek
  • 1 lžička kypřícího prášku bez fosfátů

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Postup přípravy

Dříve než se pustíme do práce, zapneme si troubu na 180°C. Recept je totiž velice rychlý, pokud nemusíte formu vymazávat nebo vykládat pečícím papírem. Všechny sypké suroviny nasypeme do robotu s metlou, přidáme olivový olej a zalijeme šťávou z broskvového kompotu, jeden hrníček šťávy by měl stačit. Pokud jí nemáme dostatek, těsto doředíme vodou. Těsto by mělo mít takovou hustotu, aby pomalu stékalo ze lžíce. Do každé formy sázíme jednu vrchovatou lžíci těsta, které by mělo dotahovat do 3/4 výšky. V troubě muffiny ještě povyskočí. Broskve nakrájíme na malé kostičky a dozdobíme každý bochánek. Pečeme podle tipu formy cca půl hodiny. Uvedené množství je na 12 kousků. 


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…

Další zajímavé recepty