Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Jáhly se třemi druhy sýrů
Autor: neznámý
Datum přidání 18.07.2010
Druh receptu Oběd, Snídaně, Svačina, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
10 min
Doba vaření: 35 min
Počet porcí: 6 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 400 g jáhel
  • 150 g nastrouhaného eidamu
  • 120 g sýry s plísní na povrchu
  • 50 g nivy
  • 1 ks jarní cibulky
  • 1 lžička másla
  • 1 lžíce petrželky
  • sůl

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 16,08 g 26,67 g 17,16 g 1 216,80 kJ (291 kcal)
celkově 96,47 g 160,03 g 102,97 g 7 300,80 kJ (1744 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Jáhly promícháme se solí a uvaříme podle návodu uvedeném na obalu. Na másle zpěníme nadrobno nakrájenou jarní cibulku, nasypeme uvařené jáhly a smícháme se všemi sýry. Podáváme zdobené petrželkou.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

sharunka03 | 13.12.2016 - 13:26
Chuť:
Cena:
Obtížnost:

Bylo to docela dobré, jen mi teda ty jáhly přešly do kašovité hmoty trošku,ale tak úplně nevadí. To bylo ale tím,že jsem neodhadla vodu, dala vlastně víc,ale jak se ta voda rychle vpila,tak jsem ke konci už přidala vody asi moc, ale jinak dobrý. Skvěle to zasytí.

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Další zajímavé recepty