Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Detektivem mezi regály

Publikováno: 10.11.2016     Autor: Zdravá potravina

Rádi bychom, abyste vždy v naší databázi nebo aplikaci Nutriatlas našli potraviny, které běžně nakupujete. Tohle ale nezvládneme sami, a protože si vážíme pomoci našich uživatelů: vyhlašujeme od 11. 11. 2016 do 21. 12. 2016 soutěž na co nejvíce vložených nebo opravených potravin.


Od 11. 11. 2016 do 21. 12. 2016 vyhlašujeme soutěž:

 

na co nejvíce vložených nebo opravených potravin.

Stačí pořídit fotografie libovolných výrobků a vložit pomocí formuláře pro vkládání potravin  nebo nově i přes aplikaci Nutriatlas.

 Podmínkou pro účast v soutěži je:

a) registrace (vpravo nahoře na stránkách www.zdravápotravina.cz tlačítko "Přihlásit"), aby k vám mohla případná výhra doputovat. :o) 

b) vkládání potravin přes aplikaci NutriAtlas


Do soutěže se započítávají jak nově vložené potraviny, tak i provedené změny u stávajících. 

UPOZORNĚNÍ: Potravina bude schválena a vložena do databáze tehdy, pokud bude obsahovat všechny potřebné fotografie a to v čitelné podobě (titulní foto, foto složení, EAN (čárová kód), nutričních hodnot a výrobce) a budou-li vyplněny správně všechny informace uvedené na obalu výrobku (v případě vkládání přes web). Pokud bude potravina vkládáná přes aplikaci NutriAtlas, stačí všechny potřebné fotografie v čitelné podobě. DO DATABÁZE SE VKLÁDAJÍ POUZE POTRAVINY, KTERÉ MAJÍ NA OBALE SLOŽENÍ A POPIS V ČESKÉM JAZYCE !!!

Základní odměnu, diagnostika složení těla na pobočce Světa Zdraví, získají všichni, kdo vloží anebo opraví alespoň 10 potravin. Kontaktní adresa: dle zvolené pobočky

 Tři nejpilnější získají výrobky hlavního sponzora Světa Zdraví

1.  Detox koktejl – Belly Care + 4 proteinové tyčinky NutBar

2.  Balení 12ti porcí cereálií Smart Snack

3.  2x Balení proteinových sušenek Smart break

Zdravá potravina, z.s. se sídlem:
Americká 17, 120 00 Praha 2, IČ: 228 139 26
(dále jen „organizátor“ či „organizátor soutěže“)

PARTNER AKCE

Svět zdraví - pro Váš lehčí život 
svet-zdravi.cz - síť poradenských center, kde lze získat analýzou genů, krve, pH organismu, fyzických i psychických dispozic nejlepší postup, jak dosáhnout ideální váhy a zlepšení zdravotního stavu.
 

PRAVIDLA SOUTĚŽE

Účastníkem soutěže se může stát fyzická osoba, která si vytvoří profil na stránkách www.zdravapotravina.cz, a to zadáním uživatelského jména a hesla. Výhry v soutěži věnované partnerem akce jsou:

Za vložených(opravených) min. 10 potravin – základní diagnostika na pobočce Světa Zdraví v místě bydliště vkladatele

Pro 3 vkladatele s největším počtem vložených (opravených potravin)

1.              Detox koktejl – Belly Care + 4 proteinové tyčinky NutBar

2.              Balení 12ti porcí cereálií Smart Snack

3.              2x Balení proteinových sušenek Smart break

UPOZORNĚNÍ: Potravina bude schválena a vložena do databáze tehdy, pokud bude obsahovat všechny potřebné fotografie (titulní foto, foto složení, nutričních hodnot a výrobce) a budou-li vyplněny správně všechny informace uvedené na obalu výrobku. 

Soutěž se vztahuje na vkládání výrobků z prodeje v rámci České republiky.

Ze soutěže jsou vyloučeny všechny osoby v zaměstnaneckém nebo rodinném poměru k organizátorovi či spolupracujícím společnostem, jakož i osoby těmto osobám blízké ve smyslu § 22 zákona č. 89/2012 Sb, občanského zákoníku.

Na výhru má právo pouze uživatel, který si zřídí uživatelský účet na www.zdravapotravina.cz nebo vkládal potraviny přes aplikaci NutriAtlas. Je nutné používat vždy jen jeden ze způsobů.

Osoby nesplňující podmínky účasti v soutěži nebo jednající v rozporu s pravidly soutěže nebudou do soutěže zařazeny. I pokud taková osoba splní některé podmínky pro získání výhry, např. v důsledku nepravdivých informací, které poskytla, nestává se výhercem a nemá nárok na výhru. Výhra v  takovém případě propadá organizátorovi soutěže. Účastník soutěže bude vyloučen organizátorem v případě, že organizátor zjistí nebo bude mít oprávněné podezření na spáchání podvodného nebo nekalého jednání ze strany některého z účastníků či jiné osoby, která dopomohla danému účastníkovi k získání výhry. Výherci budou o své výhře informováni písemně na e-mailovou adresu, a to automaticky po vložení a schválení potravin za daný měsíc. Do počtu vložených potravin se započítávají ty potraviny, které byly vložené a schválené v období od 1. dne do posledního dne daného měsíce. V případě výhry bude tento dodán partnerem soutěže podle počtu vložených potravin a to v nejbližším možném termínu. Způsob doručení bude prostřednictvím emailu uvedenému při registraci.

Pro předání výher bude kontakt na výherce (jméno a emailová adresa) předán partnerovi akce pro účely předání výhry cestou dle vlastního uvážení. V případě 3 marných pokusů o kontaktování výherce popsaným způsobem, cena propadá ve prospěch zadavatele, který s ní naloží dle svého uvážení.

Organizátor nenese jakoukoli odpovědnost za doručení emailů s vouchery v případě selhání doručení ze strany příjemce.

Registrací do soutěže (vytvoření profilu na www.zdravapotravina.cz a vložení potravin) souhlasí soutěžící se zpracováním poskytnutých údajů v rozsahu uvedeném v registračním formuláři na stránkách www.zdravapotravina.cz a s jejich předáním, dle příslušné výhry, společnosti Světa Zdraví.

Účastníci soutěže výslovně souhlasí s tím, že organizátor soutěže je oprávněn užít v souladu s 87 zákona č. 89/2012, občanského zákoníku, bezplatně jimi uvedené a sdělené jméno, příjmení či emailovou adresu v souvislosti s touto soutěží, například přehled počtu vložených a schválených potravin pro účely přehledu k získání jedné z hlavních výher.

Soutěžící bere na vědomí a souhlasí s tím, že v případě odvolání souhlasu se zpracováním osobních údajů v době trvání soutěže bude ze soutěže vyloučen bez jakékoli náhrady.

Výměna výher či vyplacení peněžitého plnění výměnou za věcné výhry, jakož i vymáhání účasti v soutěži či výher právní cestou, není možná.

Organizátor soutěže není odpovědný za jakoukoli škodu, kterou účastník případně utrpí svou účastí v soutěži nebo prostřednictvím získané výhry.

Organizátor soutěže není odpovědný za technické problémy při přenosu dat elektronickými prostředky.

Účastí v soutěži (vytvoření profilu na www.zdravapotravina.cz a vložení potravin) projevuje každý soutěžící svůj souhlas s  pravidly a zavazuje se tato pravidla bezvýhradně dodržovat.

Organizátor soutěže si vyhrazuje právo kdykoliv pozměnit nebo upravit pravidla soutěže či soutěž úplně zrušit bez udání důvodů a stanovení náhrady a stejně tak případně nahradit jednotlivé výhry za výhry jiné. Organizátor si vyhrazuje právo změnit či upravit pravidla soutěže kdykoli v jejím průběhu.

 

V Praze 10.11.2016

Nejnovější články

Bezlepkové potraviny

Pro někoho je bezlepková strava jedinou možností, jak předcházet zdravotním…

Demenci a Alzheimerově chorobě lze předcházet i správnou výživou

Alzheimerova choroba a různé formy demence narušují část mozku a kognitivní…

UZP - vašemu zdraví neprospějí

„Ultrazpracované potraviny“ lidem chutnají – mimo jiné proto, že jsou navržené…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?