Databáze potravin


Cereální chléb krájený

Údaje o potravině

Hmotnost: 500 g
Orientační cena: neuvedeno
Trvanlivost: neuvedeno
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: UNITED BAKERIES a.s.
Dodavatel: neuvedeno
Privátní značka: neuvedeno
Data ze dne: 5.4.2012
Čárový kód EAN: 859236810618
295



Popis


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
500 g
% DDD
Energie 295 kcal 1 476 kcal 14 %
1235 kJ 6175 kJ
Bílkoviny 11.8 g 59 g 18 %
Sacharidy 45.4 g 227 g 50 %
z toho cukry 1.7 g 8.5 g
Tuky 7.1 g 35.5 g 10 %
nasycené 0.8 g 4 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 7 g 35 g
Sodík 0.7 g 3.5 g
Sůl neuvedeno neuvedeno

Složení

  • pšeničná mouka
  • mouka žitná
  • voda
  • sladová mouka - částečně pražená pšeničná, žitná a ječná, součást cereální směsi
  • pšeničný šrot - součást cereální směsi
  • žitný šrot - součást cereální směsi
  • pšeničné otruby - součást cereální směsi
  • sójový šrot - součást cereální směsi
  • lněná semínka - součást cereální směsi
  • pšeničný sladový šrot - součást cereální směsi
  • jedlá sůl - součást cereální směsi
  • koření - součást cereální směsi
  • 0 E330 - Kyselina citronová
  • 0 E300 - Kyselina L-askorbová
  • semínka slunečnice
  • ovesné vločky
  • jedlá sůl s jódem
  • pšeničné klíčky
  • droždí
  • pšeničný lepek - součást zlepšujícího přípravku
  • pšeničná mouka - součást zlepšujícího přípravku
  • sójová mouka - součást zlepšujícího přípravku
  • kukuřičný škrob - součást zlepšujícího přípravku
  • 0 E300 - Kyselina L-askorbová
  • enzymy - součást zlepšujícího přípravku
  • voda - součást kvasu
  • mouka žitná - součást kvasu
  • kvasový základ - součást kvasu
  • 0 E270 - Kyselina mléčná
  • 0 E260 - Kyselina octová
  • 3 E200 - Kyselina sorbová

Alergeny

  • sója
  • ječmen
  • oves
  • žito


Předchozí podoba potraviny





Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

* Potravina byla vložena nezávisle na výrobci


Přidat komentář

Pro přidání komentáře musíte být přihlášen.

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k potravině.